Feuerengel: A Tribute to Rammstein
za 12
nov

Feuerengel: A Tribute to Rammstein

Vlammenwerpers, raketten en perfect gecoverde hits van Rammstein

Entree:

€ 20,- *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

21:15

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Feuerengel: A Tribute to Rammstein

Vlammenwerpers, raketten en perfect gecoverde hits van Rammstein

Feuerengel komt FLUOR letterlijk in vuur en vlam zetten! Het doel van deze enige officiële Rammsteincoverband is het zo getrouw mogelijk neerzetten van de grootse, bombastische show van industrial rockers Rammstein. De band ontstond na een show van Rammstein meegemaakt te hebben in 1997 en sindsdien hebben duizenden mensen de spectaculaire show van Feuerengel kunnen aanschouwen. Niet alleen publiek en critici zijn bijzonder over de cover-kunsten van Feuerengel te spreken, ook de heren van Rammstein zelf zijn onder de indruk. Maak je klaar voor een avond vlammenwerpers, vuurbogen, raketten, explosieven en bovenal de perfect gecoverde wereldhits van één van de meest spraakmakende bands allertijden.

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €20,- extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

tickets