FC After - Groovemasters of the Universe
zo 20
mei

FC After - Groovemasters of the Universe

Met de de leukste, heetste en lijpste lokale helden van Amersfoort!

Zaal open:

22:00

Aanvang:

22:00

Einde:

5:00

FacebookEvent op Facebook

FC After - Groovemasters of the Universe

Met de de leukste, heetste en lijpste lokale helden van Amersfoort!

Na een heerlijke muziekdag met enkel hoogtepunten op het Eemplein bij FC Amersfoort Thuis Festival, willen we uiteraard nog lange niet naar huis (nog lange niet, nog lange niet). Daarom organiseren FC Amersfoort en FLUOR de officiële afterparty: FC After! Een beetje laf afdansen is er echter niet bij, want FC Amersfoort tackelde de leukste, heetste en lijpste lokale helden van Amersfoort voor deze nu al legendarische eindparty! Deze groovemasters nemen je mee naar hun eigen universum en laten je tot in de laatste uurtjes dansen op alternatieve, hiphop, electro, funk, house en disco. Deze muzikale potpourri is minstens zo divers als het publiek van FC Amersfoort Thuis Festival en dat is maar goed ook. Want één ding is zeker: Grooven is universeel!!

GROTE ZAAL

Yes Yes Y’all Soundsystem
Old school electic DJ collectief bestaande uit Ray Hookski en RJTC, dat grossiert in breaks, funk, riddims en flows. Een hommage aan de eerste hip hop block parties uit de jaren ‘70/’80. Let’s boogie

JIP
JIP is inmiddels vast gezicht bij de RGB Disco en staat bekend om zijn alternative hits en hiphop bangers. Alles met een rauwe rand, maar met 100% dansgarantie. Omdat de tent op elk gegeven moment afgebroken moet worden!

Fossa’s
Altijd en overal fissa met Fossa’s! Het even beroemde als beruchte duo laat geen kans onbenut om het Amersfoortse publiek om de oren te slaan met de lekkerste, smeuïgste, gladste en meest pompende beats en breaks. Deze boys zijn even hip als de hop van DIEDE. Leggo!

DIEDE
Waar je momenteel ook gaat, deze held is niet te missen. Van platenzaak tot bierzaak, van Amersfoort tot Amsterdam; DIEDE blaast de tent omver. En zet daar doodleuk wat disco en house voor in de plaats. Laat zijn dansbare klappers je trommelvlies penetreren, voetjes van de vloer! 

Raven & Stomp (LIVE)
Als je deze pretty boys met fashion sense hebt gemist de afgelopen weken, heb je onder een social media steen geleefd. 2 jonge herten die net iets te veel houden van sigaretten, drank, snoepgoed en waarschijnlijk je beste vriendin. Raven & Stomp houden wel van een feestje elk weekend en dat laten ze horen op beats van YNGTRK. Voor het eerst live te aanschouwen! Aanraken mag, maar wel met toestemming...

KLEINE ZAAL

In de kleine zaal van Fluor nodigt lokale legende Groefmeester K de Amersfoortse helden van de toekomst uit met een frisse mix van electronica, disco en wereldse funk. Naast de meester zelf kan je afdansen met Bonnefooi, Mahabe137 en Hyan.

Bonnefooi
Bonnefooi zit dicht bij het vuur als medewerker van de gerenommeerde Amsterdamse platenzaak Rush Hour. Met een neusje voor alles wat swingt neemt hij je mee naar alle uithoeken van de wereld.

Mahabe137
Het collectief Mahabe137, bestaande uit Mauro, Mistehan en Bengkulu, brengt je in beweging met een spannende combinatie van house en disco uit zonnige oorden. Ze zijn dan ook geregeld te vinden achter de decks in het land, als trio en individueel.

Hyan
Hyan zijn de mannen achter Klaslokaal, het Amersfoortse feestconcept op verschillende locaties. Afrikaanse sounds worden samengevoegd met de vierkwartsmaat, dus geen excuus om stil te blijven staan.

Groefmeester K
De gastheer van de avond, Groefmeester K, is ooit als DJ begonnen in de Kelder (voorloper van Fluor), en tegenwoordig van vaste waarde op festivals als Down The Rabbit Hole, Into The Woods en Wildeburg. 

Ook leuk...