Extince
vr 20
nov

Extince

Hiphoplegende terug met nieuw album 'X'

Entree:

€ 14 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Extince

Hiphoplegende terug met nieuw album 'X'

Extince is een van de grondleggers van de Nederlandse hiphop. Hij was zelfs één van de allereerste rappers in Nederland. Met zijn hits 'Spraakwater', 'Viervoeters' en 'Kaal of Kammen' scoorde hij nationale hits.

Extince werd bekend bij het Nederlandse publiek toen zijn hitsingle 'Spraakwater' in 1995 als eerste Nederlandstalige hiphopplaat in de top tien van de Nederlandse hitlijsten terecht kwam. In 2004 werd het album '2e Jeugd' uitgebracht.

De 47-jarige Brabander heeft begin dit jaar zijn tiende album Jubilieum ‘X’ uitgebracht, een veelzijdige release. Extince: "De Romeinse X, de Exter inderdaad, we leven in de jaren 10, het is m'n tiende album dat ik heb opgenomen, de zevende Nederlandstalige. Zonder de Engelse Extince had de Nederlandse nooit bestaan.”

Support: New Dutch Masters
"New Dutch Masters" is een muziekproject ter promotie van een nieuwe generatie Engelstalige Hip Hop artiesten uit Nederland. Het fungeert als een collectieve 'promo tool' met de gedachtegang dat een collectief sterker staat dan een individu. De naam 'New Dutch Masters' is afgeleid van de Nederlandse meesters in de kunst, en het 'Dutch Masters' Hip Hop project uit de jaren ’90.
Bekijk hier een vette video!

Combiticket

FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

tickets