Evil Genius Soundsystem Stream
vr 22
jan

Evil Genius Soundsystem Stream

Hip-Hop, Trap, Dancehall en Jeroen van der Boom Type Beats

Aanvang:

19:00

Einde:

23:30

FacebookEvent op Facebook

Evil Genius Soundsystem Stream

Hip-Hop, Trap, Dancehall en Jeroen van der Boom Type Beats

Geniet mee van een vier uren durende muzikale reis door de genres van het Evil Genius Soundsystem universum: Hip-Hop, Lo-Fi, Trap, Dancehall, Chill Beats en Jeroen van der Boom Type Beats.

Evil Genius zeg je? Wie zijn dat nou weer? De formatie Evil Genius Soundsystem ontstond in 1962 op een verlaten eiland in de Stille Oceaan, waar kwaadaardige Koreaanse professoren in het diepste geheim met klankschalen en leguanen experimenteerden. De experimenten mislukten echter: de laboratoria explodeerden en uit de brokstukken verrezen vijf muzikale mutanten met elk hun eigen krachten:

- City Lights
- Jaystar/Drumfetish
- Darin G.
- Henning
- Jeejaa

De strijders zwierven decennia rond en hielden zich in leven met wat de woeste natuur hen bood: twijgjes, gedroogde boktorren en gepasteuriseerde Dubbelvla. Na vele vruchteloze pogingen om de wereld te onderwerpen, vonden ze in 2012 het ultieme middel: hun krachtige Hip-Hop beats, waarmee ze luisteraars in een instrumentale hypnose konden brengen.

Maar zoals het eeuwenoude Koreaanse spreekwoord luidt: “Elke wereld-dominatie begint met een livestream in FLUOR in Amersfoort”. En zo is het maar net.

Schakel hier om 20.00 uur in om mee te kijken via Twitch of volg het event via onze Facebook!

Ook leuk...