Eva van Manen
vr 24
sep

Eva van Manen

De nadruk op sensitiviteit en muzikaliteit

Entree:

€ 12,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Eva van Manen

De nadruk op sensitiviteit en muzikaliteit

Producer, schrijver en artiest Eva van Manen voelt zich thuis in verschillende werelden en disciplines. Als muzikant produceert ze voor zichzelf en anderen vanuit haar eigen studio. Ze richtte in 2020 samen met Josephine Zwaan rosetta. op, een platform voor en van vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers in Nederland waarmee ze zomer 2021 een summerschool organiseren.

Haar gedichtenbundel ‘Hoe zijn we hier gekomen?’ verscheen zomer 2021 via uitgeverij Hollands Diep. Op haar debuutalbum Politiek & Liefde (2018) overbrugde Eva stijlen als R&B, elektronica en gitaarpop met een fluïde, persoonlijke invalshoek. Opvolger De Diepte In, dat in het najaar van 2021 verschijnt, legt meer nadruk op het sensitiviteit en muzikaliteit.

Let op: dit concert is onderdeel van Testen voor Toegang. Je krijgt enkel toegang met een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs. Lees de informatie hieronder goed door voor je een kaartje koopt!

Belangrijk: uitleg Testen voor Toegang

Stap 1: Koop een toegangskaartje of meld je aan voor een evenement
Stap 2: Maak een testafspraak
Plan een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties via Testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat u maximaal 40 uur voor uw bezoek bent getest. Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden.
Stap 3: Laat je testen
Zorg dat u op tijd bij de testlocatie bent. Neem uw legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.
Stap 4: Testuitslag
U ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag. Een negatieve uitslag is nodig om een coronatoegangsbewijs te kunnen maken.
Stap 5: Maak een coronatoegangsbewijs

Digitaal coronatoegangsbewijs
Download de CoronaCheck-app. U vindt de app in de Apple App Store of de Google Play Store. Bij de negatieve uitslag die u ontvangt via Testen voor toegang, zit een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is uw coronatoegangsbewijs. 

Papieren coronatoegangsbewijs
Ga naar Coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Bij uw negatieve testuitslag heeft u ook een ophaalcode ontvangen. Deze ophaalcode vult u in. De website zet de testuitslag om in een QR-code. U kunt nu uw coronatoegangsbewijs met QR-code printen. 

Stap 6: Bezoek
U neemt uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Bij de ingang van het evenement of activiteit scant de organisatie uw coronatoegangsbewijs. Vergeet ook uw legitimatiebewijs niet. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat u ook uw ticket of toegangskaartje zien.

Ook leuk...

tickets