EP-releaseparty: The Apologist + Odyssey
vr 22
jan

EP-releaseparty: The Apologist + Odyssey

Amersfoortse beukrockers

Entree:

€ 5 met EP, € 10 met EP & shirt *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

EP-releaseparty: The Apologist + Odyssey

Amersfoortse beukrockers

Het is inmiddels alweer 2 jaar geleden dat de Amersfoortse beukrockers zich met groot spektakel presenteerden aan het lokale publiek.

Het jaar dat daarop volgde heeft The Apologist zich vooral gericht op het slijpen van de live-performance met shows door heel het land, mede dankzij deelname aan de Popronde. In 2014 heeft de band de meeste tijd doorgebracht in hun Amersfoortse repetitiehok, waar in de herfst van dat jaar werd gestart met het schrijven van nieuw materiaal voor de eerste officiële release.
Uitgangspunt hierbij was dat alle registers open mochten en niets bij voorbaat werd uitgesloten. In het voorjaar van 2015 dook de band met producer Jurriaan Sielcken (Jett Rebel, Lucas Hamming, Coppersky) de Graveland Studio’s van Arno Krabman in, om de oogst van die creatieve periode vast te leggen voor de geplande EP. Het resultaat is een nog rauwer en meer duister bandgeluid, en songs met meer experimenteerdrift dan ooit tevoren.

Op 22 januari zal The Apologist deze EP releasen in FLUOR. Aan de laatste details van zowel de EP als de release-avond wordt nog gewerkt. Maar ook dit keer heeft de band iets bijzonders voor de bezoekers in petto. Iedereen die een ticket (€5,- vvk en dvk) voor deze avond aanschaft, ontvangt een unieke code, waarmee zij de EP kunnen downloaden.
Verder zal de EP enkel als stream worden aangeboden. Tevens geldt er een voordeel voor de snelle beslissers die in de voorverkoop hun ticket halen; voor slechts €5,- extra kunnen deze bezoekers op de avond zelf ook een vers t-shirt van de band ophalen! (reguliere verkoopprijs €10,-).
In het ticketscherm hieronder kunt u alvast de maat uitkiezen!
Tickets: €5,- incl. EP of €10,- incl. EP en t-shirt (alleen in voorverkoop)

Online:
www.apologistband.com
https://www.facebook.com/apologistband
Facebook event

The Odyssey
The Odyssey is een splinternieuw rocktrio uit Utrecht. Zij brengen muziek die doet denken aan een cocktail met flinke scheuten Queens of the Stone Age en Incubus, een vleugje Led Zeppelin en een snufje The Mars Volta. The Odyssey is hard, dynamisch en rechter door zee dan mozes!

De eigen debuut-EP, genaamd Memories of a Long Forgotten Kingdom, is 27 november gereleased in dB's te Utrecht.

tickets