Electric Six
wo 14
feb

Electric Six

I Wanna Take You To A Gay Bar

Entree:

€ 18 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Electric Six

I Wanna Take You To A Gay Bar

Doet de naam Electric Six ergens een lampje branden? Dat zou heel goed kunnen! Dit Amerikaanse zestal is bekend van de wereldhits 'Danger! High Voltage' en 'Gay Bar' en staat garant voor een hilarische live show. Wie deze band als 'lekker energiek' omschrijft, maakt nogal een understatement.

Wat je misschien niet weet is dat de mannen inmiddels al 14 albums hebben uitgebracht, en dat nummertje 15 in aantocht is. Dit album gaat 'You're Welcome' heten en is live opgenomen in Oxford op 22 april 2017. Het kwam tot stand in nauwe samenwerking met de fans. Er is bijna geen band die hun fans zo betrekt bij de creatie van hun muziek als Electic Six.

Dat wordt dus een echte fire in the disco op Valentijndsdag!

MUTANT MONSTER is de support van de avond. Deze girlband komt uit Japan en is op weg naar Nederland. De band is in 2008 gevormd door zussen BE en MEANA tijdens hun eerste jaar van de middelbare school wat later vergezeld werd door drummer CHAD in 2012. MUTANT MONSTER haalt inspiratie uit de punkrockklanken met bands als The Clash, Sex Pistols en The Ramones. Als we niets doen, zal er "NO FUTURE" komen volgens de meiden en dat is waarom MM-meiden vechten voor de toekomst!

Voorverkoopticket: € 18,00 (ex. servicekosten)
Deurticket: €19,50

Ook leuk...

tickets