El Pino and The Volunteers @ Terras De Vereeniging
do 14
jul

El Pino and The Volunteers @ Terras De Vereeniging

Het eerste terrasconcert ism De Vereeniging

Aanvang:

20:00

El Pino and The Volunteers @ Terras De Vereeniging

Het eerste terrasconcert ism De Vereeniging

De zomer is weer in volle gang! FLUOR en De Vereeniging organiseren samen weer een aantal avonden op het terras van De Vereeniging. Met dit jaar: El Pino and the Volunteers, A Balladeer (solo), Willem Wits, Super Zwoel(e) zomeravond en more to be announced.

El Pino and the Volunteers komt zes jaar na de release van het album The Long-lost Art of Becoming Invisible terug met een nieuw album. Het is niet dat de band ruim de tijd nam voor het derde album, maar life got in the way; van baby's tot Oscar-nominaties en andere muzikale paden die de band kruisten van Amsterdam tot Vancouver. Op 12 februari verschijnt 'El Pino and The Volunteers', zelf-getiteld of eigenlijk titelloos, maar vol contrasten!

De support wordt deze avond verzorgt door ELLA, het soloproject van zangeres Ella van der Woude van de band Houses. Op het moment werkt ze aan haar eerste album, samen met de Britse producer Stew Jackson, bekend van zijn werk met Massive Attack en Phantom Limb. De muziek van ELLA is beïnvloed door de grote Indie bands uit de jaren negentig en lijkt op een mix van The Pixies, Elliott Smith en Cat Power.

Dit concert is gratis toegankelijk, volg het Facebook evenement voor updates.