Eefje de Visser try-out
do 14
jan

Eefje de Visser try-out

exclusief concert

Entree:

€ 15 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Eefje de Visser try-out

exclusief concert

‘Vernuftig’, ’gedurfd’ en ‘loepzuiver’ schreef de pers over haar eerste plaat. ‘Warm’, ‘intiem’ en ‘diepgaand’ over haar tweede. Met De Koek en Het is heeft Eefje de Visser twee succesvolle albums op zak en weet ze in een paar jaar tijd een trouw publiek op te bouwen in Nederland en België. Nachtlicht is de titel van haar derde album dat begin 2016 verschijnt.

Voor het maken van Nachtlicht verliet Eefje haar comfortzone, trok naar Barcelona om nummers te schrijven en nam de plaat deels op in Utrecht, Gent en Frankrijk. On-Nederlandse, exotische invloeden, broeierige, stadse sferen en een extraverte mindset zijn duidelijk hoorbaar.

Met haar creatieve manier van tekstschrijven als handelsmerk, haar heel eigen sound én eigenwijze zakelijke aanpak verovert Eefje haar unieke plek in de Nederlandse popmuziek. In 2011 richt ze haar eigen platenmaatschappij op om onafhankelijk te kunnen werken.

Samen met haar vaste band ontwikkelde Eefje de afgelopen jaren een sterke live-sound, gegroeid door de vele clubshows en het spelen op festivals. Nachtlicht laat een duidelijke evolutie horen en klinkt energieker dan de eerste twee albums.

Ook in België is Eefje inmiddels geen onbekende meer. Tijdens de Gentse Feesten in 2015 stond ze op het hoofdpodium van het Sint-Jacobsplein. Ongeveer werd opgepikt door het bekende StuBru programma Duyster en songs van zowel De koek als Het is komen regelmatig voorbij op Radio 1.

Nachtlicht is vanaf 8 januari 2016 te koop.

Voor haar try-out concert heeft ze Fluor uitgekozen!

Support: SAMOWAR
SAMOWAR is het solo elektronicaproject van Leen Diependaele. Met enkel stem en subtiele beat worden songs via een loopstation laagje per laagje opgebouwd. Het resultaat is op zijn minst een authentiek geluid, soms kwetsbaar en lichtjes experimenteel.
Tickets zijn ook via hier te koop.

tickets