Della Dix Releaseparty
vr 26
okt
Sold
out

Della Dix Releaseparty

Dixlexie EP releaseparty

Entree:

€5,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:00

Einde:

0:00

Locatie:

Café

Della Dix Releaseparty

Dixlexie EP releaseparty

De Amersfoortse rapper Della Dix brengt op 26 oktober zijn langverwachte debuut EP genaamd “Dixlexie” uit!

Het afgelopen jaar heeft Della Dix met zijn enorme dosis energie menig zaal en festival in Nederland platgespeeld. Hij was Artist of the Week bij FunX Utrecht en heeft zich kenbaar gemaakt bij meerdere radiostations. Nu is het tijd om de kleine zaal van FLUOR compleet te rocken met een dikke releaseparty. Geflankeerd door zijn backup MC GodenZoon mag je ervan uitgaan dat stilstaan geen optie meer is deze avond!

Over Dixlexie

Voor de EP heeft Della Dix de handen ineengeslagen met producer en tevens zijn jeugdvriend CityLights. Met de EP hebben de heren gekozen voor veelzijdigheid en dat is terug te horen op de plaat. Van oldskool tot newskool, van maatschappelijke onderwerpen tot humoristische zelfspot: alles komt aan bod. Met gastbijdrages van de BluesBroeder en Royal staan er nog twee bekende namen op de tape.

Suport Act: Royal

Nadat Royal zich vorig jaar aanmeldde voor de Pop Academie is het hard met hem gegaan. Waar hij in een korte tijd zijn rapskills een boost heeft weten te geven, heeft hij het produceren van beats zich ook eigen gemaakt. En of dat nog niet genoeg is produceert hij tegenwoordig volledig zijn eigen nummers, met als resultaat zijn pas uitgekomen EP “Solo Riding”.

Grote kans dat je hem al eens met Della on stage hebt gezien, maar ditmaal neemt Royal de taak op zich om het publiek op te warmen als support act!

Dit concert is voor alle leeftijden.

Fysieke tickets zijn ook bij Velvet Store in Amersfoort te koop!

Ook leuk...