DI-RECT
za 12
dec
Sold
out

DI-RECT

Rock

Entree:

€17,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

DI-RECT

Rock

Een live show van DI-RECT heeft altijd de energie van een jonge honden band. Terwijl de band dit alweer 15 jaar aan de Nederlandse top staat met een paar radio en live klassiekers in de achterzak.

In augustus gaf de band nog een groots jubileumconcet op het strand van Scheveningen. In december doet de band een kleine tour langs een viertal podia, waar FLUOR er een van is. Na ruim 1500 shows en 7 studioalbums is deze geweldige Nederlandse band een geoliede machine die over het podium raast. Met DI-RECT kan je rekenen op een feestje vol adrenaline met knallende alternatieve rock.

DI-RECT bestaat uit Marcel Veenendaal, Bas van Wageningen, Spike van Zoest, Jamie Westland en Vince van Reeken.

Support: AAPNOOTMIES​
AAPNOOTMIES is ontstaan in ‘t achterkamertje van Dinaira Scheffers, waar zij voor 2 jaar heeft geleefd als kluizenaar om haar liedjes in haar hoofd via het beeldscherm vast te kunnen leggen in demo’s. De zoektocht naar sound, tekst en gevoel heeft zich ontwikkeld in mooie, hoopvolle, kleine, bombastische, synths, organische, kinderlijke en volwassen liedjes waar iedereen z’n eigen nostalgische beelden in kan creëren.

Combiticket Restaurant De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor € 35 kun je een combiticket kopen, waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (de keuze bestaat uit vis, vlees en vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond en ligt tegenover FLUOR. Verwacht heerlijke en gezonde maaltijden die snel op tafel staan zodat je nog de hele avond voor je hebt.
Zowel combitickets als gewone tickets zijn via onderstaande ticketlink verkrijgbaar.

15 Jaar DI-RECT (aftermovie)

Iedereen die er afgelopen zaterdag bij was in Scheveningen, thnxs! Jullie hebben er voor ons een avond van gemaakt om nooit meer te vergeten!As. zaterdag om 22:28 is het concert te zien op NPO 3, voor nu alvast de aftermovie! Enjoy!

Posted by DI-RECT on woensdag 2 september 2015