DeWolff
do 31
jan

DeWolff

Driekoppig rock 'n rollmonster uit het zuiden

Entree:

€ 18,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

DeWolff

Driekoppig rock 'n rollmonster uit het zuiden

DeWolff is het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland; een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel, en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde livebands van het land. Het is Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers.

Maar De Wolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band. DeWolff live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-show-is’-mentaliteit.

Anno 2018 heeft de band inmiddels zes studioplaten en een liveplaat op zak Nummer zes kwam op 4 mei dit jaar uit en draagt de titel THRUST. De tijd was rijp om hun meest ambitieuze album tot nu toe. Het representateert het geluid van rock ‘n roll in 2018 perfect: met een gelijke dosis boosheid, frustratie, emotie en op sommige momenten ongeloof over de staat van de wereld van vandaag.

Swedish Death Candy opent de avond. Over het geluid van de band valt van alles te zeggen. Psychedelica met een flinke dynamiek en hier en daar wat hardrock is een omschrijving die aardig in de buurt komt. De band bracht in 2017 de plaat ‘Swedish Death Candy’ uit.

De avond wordt aan elkaar gedraaid door Wim Behre. Deze platendraaier heeft een passie voor vinyl, zowel vintage als recent. Hij draait soul, country, funk, rhythm & blues, garagerock, punk, psychedelisch, jazz, reggae én rock’n roll.

Fysieke tickets zijn ook bij Velvet Store in Amersfoort te koop!

Ook leuk...

tickets