De Nachtapotheek: SFB
za 17
sep

De Nachtapotheek: SFB

Ow shit, SFB naar Amersfoort

Entree:

€ 10 *

Zaal open:

21:00

Aanvang:

21:00

Einde:

1:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

De Nachtapotheek: SFB

Ow shit, SFB naar Amersfoort

Na het succes van de Reset The Levels EP's en New Wave was het geen verrassing dat hun debuutalbum Lituatie i.s.m. GLOWINTHEDARK binnen kwam op #2 in de Album Top 100. Ontelbare gouden en platina platen, een eigen najaarstour en miljoenen streams zorgen nu al dat 2016 in 't teken staat van SFB!

De Haagse hiphop formatie SFB is in 2013 opgericht door hun toenmalige manager Rabby Racks. Onder zijn vleugels leerden Frenna, Jandro, KM en Priceless elkaar kennen en doken zij de studio in. Hun eerste videoclip 'Ziekniehh' sloeg aan in de straten van Den Haag en SFB was een feit. De volgende single 'Flexen' werd een regelrechte hit. De ene na de andere samenwerking volgde en als kers op de taart werd de eerste mixtape "Reset The Levels" gereleased in december 2014.

In het najaar van 2015 stonden zij in het voorprogramma van de succesvolle tour van Ronnie Flex en bracht Top Notch hun EP Reset The Levels II: Boulevard met featurings van Ronnie Flex, Sevn Alias, Broederliefde en Hef. De singles 'Strangers ' en 'Nu Sta je hier' van hun laatste EP zijn ongekende clubhits en zorgden dat SFB op beloften lijstjes van o.a. HP/De Tijd en Spotify kwamen.

2016 sluiten ze af met een eigen najaarstour langs poppodia door heel Nederland. Tijdens deze tour krijgen zij support van meerdere bevriende collega artiesten.

>> BELANGRIJKE INFO
Onder de 18 jaar mag je gewoon naar binnen bij De Nachtapotheek, wel controleren we van iedereen de ID-kaart of paspoort, het is verplicht om deze bij je te hebben.

Onder de 18 jaar = geen alcohol / nyx. Iedereen van 18 jaar of ouder krijgt een bandje aan de deur, zonder dit bandje mag je geen alcohol bestellen bij de bar. Als het barpersoneel alsnog twijfelt over je leeftijd mogen ze alsnog om je ID-kaart vragen.

Deuren open: 21:00
Showtijd SFB 22:15


>> Link naar FB event

Ook leuk...

tickets