De Nachtapotheek: 'De Vieze Ma3seb Toer': Hef + Josylvio
za 18
feb

De Nachtapotheek: 'De Vieze Ma3seb Toer': Hef + Josylvio

Supports van Jermaine Niffer en Zack Ink

Entree:

€ 12,50 *

Aanvang:

21:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

De Nachtapotheek: 'De Vieze Ma3seb Toer': Hef + Josylvio

Supports van Jermaine Niffer en Zack Ink

Hef maakte hiphop van de straat groot, deze vlaggendrager van Noah's Ark is een geliefde gast bij De Nachtapotheek en daarom komt hij terug met De Vieze Ma3seb Tour samen met Josylvio!

Entree voorverkoop: € 12,50 ex. servicekosten
Entree deurverkoop: € 14


Hef (Noahs' Ark)
Maak een diepe buiging voor de koning van de Nederlandse Straatrap. In 2008 werd hij met zijn videoclip ‘Puur’ in één klap het gezicht van Hoogvliet, Rotterdam. Inmiddels is Hef meerdere albums/mixtapes verder, heeft hij verschillende awards in zijn prijzenkast staan (waaronder de State Award voor 'Beste Artiest' en 'Beste Album') en een aantal mooie samenwerkingen, waarvan De Vieze Ma3seb Toer de meest recente is. Mocht dat nog niet genoeg zijn, Hef brengt voor de start van de tour ook nog een nieuw album uit.Josylvio (Van Klasse)
Opeens was hij daar, hongerig en zonder genade maakte hij van de Nederhopscene zijn ‘Oost West Thuis Best’. Hij kwam in de game met video’s als ‘Mula’ en ‘Cash’, maar maakt pas echt naam voor zichzelf met killertracks als ‘Le7nesh’ en ‘La La La’. Hij kondigde aan dat hij met een mixtape genaamd ‘Ma3seb’ zou komen, maar uiteindelijk werd het een album.

Jermaine Niffer, afkomstig van het befaamde Van Klasse label en de talentvolle nieuwkomer Zack Ink rappen de line-up vol. Maak je klaar voor een onvergetelijke, iconische urban avond van woorden en daden.Jermaine Niffer (Van Klasse)


Zack Ink (GlitchGang)


LEEFTIJD: De Nachtapotheek is voor alle leeftijden, onder de 15 jaar moet je onder begeleiding van iemand van 18+.

ID-kaart is verplicht!
Kopietjes niet geldig, zonder geldig ID-kaart kan de toegang tot FLUOR je geweigerd worden.

tickets