De Nachtapotheek: SMIB + Yung Internet
za 20
feb

De Nachtapotheek: SMIB + Yung Internet

Hiphop is het enige medicijn

Entree:

€ 10 ex servicekosten *

Aanvang:

21:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

De Nachtapotheek: SMIB + Yung Internet

Hiphop is het enige medicijn

SMIB
Ray Fuego, Yung Nnelg, GRGY, Dess Finesse, GHQST, KC, Tads Thots. We hebben ze allemaal voor je. Medicijn genoeg dus! SMIB, Amsterdams collectief uit de Bijlmer is FUKBOIPROOF. Versleten broeken, maar het is altijd Gucci, Louis, Polo of Prada. Hoe je het went of keert, ze zijn altijd bout it. Na een paar succesvolle platen, zijn de heren van SMIB zeker geen broke boys meer. Met hun duistere sound komen ze vlammen op De Nachtapotheek.YUNG INTERNET
Niks is verstrooid aan de heren van Yung Internet. Met D Angelo op de sneltoets hebben ze het medicijn gevonden. En dat weten deze mannen maar al te goed. Eén affoe plus één affoe is een hele. En affoes zullen er zijn 20 februari. Afgelopen maand kwam ook hun tape Binnenstad uit! Een mooi moment om Yung Internet uit te nodigen in de Apotheker. Er zal wifi zijn!

KOLLIN
Kollin, een 17 jaar jonge Leusdenaar met een brede visie op hiphop, altijd down om een verse te spitten, zolang de beat on point is. Voorheen was hij al te zien in een cypher met Hatobranch en Dess Finesse, maar er is meer onderweg vanuit de studio! Onlangs bracht hij de single “ADD” uit, die geproduceerd is door Dess Finesse!

Ook leuk...

tickets