De Nacht Staat Op
za 12
feb

De Nacht Staat Op

Met Super Zwoel

Entree:

€ 7,50 *

Zaal open:

23:00

Aanvang:

23:00

Einde:

5:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

De Nacht Staat Op

Met Super Zwoel

STATEMENT: FLUOR gaat vanavond open.

De preventieve last onder dwangsom verandert het voornemen om vanavond open te gaan van clubs en poppodia door heel Nederland niet, zo ook bij FLUOR niet. Er is immers nog steeds geen redelijk perspectief voor de Nachtcultuur, ook niet met de informatie die recentelijk gelekt is.

FLUOR weet dat de burgemeester gaat handhaven, maar wij denken dat we niets anders kunnen dan open te gaan. We hebben begrip voor het standpunt van de burgemeester, maar hopen dat het vanavond niet tot handhaven hoeft te komen. FLUOR werkt al twee jaar netjes mee aan alle maatregelen, maar we zien dat ons publiek al twee jaar reikhalzend uitkijkt naar de terugkeer van het nachtleven. Voor veel jongeren is het nachtleven een essentiële uitlaatklep. 

FLUOR probeert de protestnacht zo redelijk mogelijk te doen, we vragen onze gasten voor 24.00 uur binnen te zijn. Indien je twijfelt over je komst in verband met de huidige ontwikkelingen hebben we hier begrip voor. Je kan je ticket ongeldig laten maken en het aankoopbedrag terugkrijgen door te mailen met info@fluor033.nl
 
Het belang van de nachtcultuur is groot en we vinden dat daar vanuit Den Haag meer aandacht voor moet zijn. We verwachten slimmere keuzes waarbij de veiligheid en risico's in een breder perspectief worden beoordeeld en het welzijn van jongeren meer aandacht krijgt. Clubs nog langer beperken in de nacht zorgt voor toename in aantallen en massaliteit van illegale feesten. 

Wij gaan in protest op een liefdevolle en vredige manier, ga zo met elkaar om tijdens het feest. Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar aan de deur.

Mochten we vroegtijdig moeten stoppen, krijgen kaartkopers van FLUOR X Super Zwoel: De Nacht Staat Op een e-mail waarin wij uitleggen hoe we met de afwikkeling omgaan. Voor onze bezoekers: we gaan er vanavond een feestje van maken, maar in het geval van vroegtijdig stoppen, rekenen wij op jullie medewerking. Volg de instructies op van ons personeel, ga netjes met elkaar om en begeef je rustig naar buiten en naar huis. 
 
De nacht zal weer van ons zijn.
 
Met liefde,
Team FLUOR

------------------

Zaterdag 12 februari gooit FLUOR haar deuren open met Super Zwoel. Let op: wij werken wel met een coronatoegangsbewijs. Een testafspraak, recente besmetting of vaccinatie zijn geldig voor toegang. Vind hier onder het persbericht vanuit FLUOR:

Al sinds het uitbreken van de coronapandemie is het stil in de uitgaanssector. Clubs, uitgaansgelegenheden en dansavonden zijn slachtoffer van de door de overheid getroffen coronamaatregelen. Ook met de laatste versoepelingen, met verplichte zitplaats en een sluitingstijd om 22:00 uur, is het voor het nachtleven nog altijd niet mogelijk om los te kunnen.

Het vorige week door minister Ernst Kuipers toegezegde gesprek met de sector over de 1G maatregel is nog niet gevoerd, noch staat er een afspraak om dat gesprek te voeren.

De maat is vol voor de sector. Tijd voor actie.
 Het is tijd om, net als in diverse landen om ons heen, perspectief en mogelijkheden te bieden.

Op zaterdag 12 februari 2022 opent FLUOR, net als in de rest van het land, de deuren zoals we gewend waren van vóór de pandemie. Dat wil zeggen zonder zitplaats, en tot de vergunde sluitingstijd van 5.00 uur. Uitzondering is dat er wel op coronatoegangsbewijzen wordt gecontroleerd aan de deur. Zonder CTB wordt er geen toegang verleend. 

Meer informatie over FLUOR’s bijdrage aan De Nacht Staat Op vind je komende week op fluor033.nl en de social media van FLUOR of Super Zwoel.


Super Zwoel is 18+

tickets