De Likt
vr 1
apr

De Likt

Futuristische funk

Entree:

€ 9 *

Aanvang:

21:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

De Likt

Futuristische funk

Ja dat bedoel ik! De Likt is een eigenzinnige electronica- en rapformatie uit Rotterdam. De minimale techno en italo van John van Beek, de gevarieerde funky opsmuk van Giorgi Kuiper en de gepeperde woorden van Jordy Dijkshoorn zorgen voor die onmiskenbare De Likt-sound.

Nog zonder iets uitgebracht te hebben, wist De Likt in de loop van 2014 een grote fanbase aan zich te binden door verrassende optredens op festivals als Oerol, Bevrijdingsdag en Metropolis. In april 2015 verscheen het titelloze debuutalbum tijdens een legendarische avond in een in recordtijd uitverkochte WORM (Rotterdam). Dat komen ze vanavond bij ons nog even dunnetjes over doen!

Deuren open: 21:00
Aanvang show: 22:00

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

Ook leuk...

tickets