De Kraaien + Haas
vr 22
apr

De Kraaien + Haas

Speakerscheurende Kraaien met liveband

Entree:

€ 10 *

Aanvang:

20:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

De Kraaien + Haas

Speakerscheurende Kraaien met liveband

Crowd hypers, confetti, rookbommen, cheerleaders, strippers, paaldanseressen… bij een show van De Kraaien weet je nooit wat je te wachten staat. Een ding dat wel vaststaat is dat het een onvergetelijk feest wordt. Met hun rauwe, onnavolgbare mix van reggae, dub, rock, club, elektronica en drum ’n bass pakken Prins Clit In Paanham en Bernd Gansebev ieder poppodium van Nederland in. En nu ook FLUOR! Hits ‘Ik Vind Je Lekker’, ‘Pechvogel’ en ‘Kattenkwaad’ mogen natuurlijk niet aan de avond ontbreken, evenals een flinke dosis humor. Deze knettergekke rappers zien ze vliegen!

Het support van de avond is Haas. Deze creatieve duizendpoot begon zijn carrière als profvoetballer bij S.C Heerenveen, is daarna teksten gaan schrijven en kent zijn muzikale oorsprong in de hiphop en pop. Sinds kort speelt Haas met zijn eigen band waardoor de popinvloeden in zijn muziek nog een extra worden versterkt. Met zijn aanstekelijke enthousiasme maakt Haas van iedere show een feestje. Een goed begin van de avond dus!


Deuren open: 20:00 uur
Aanvang support: 20:30 uur

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

Ook leuk...

tickets