De Eerste Dans
wo 1
sep

De Eerste Dans

Good to be Back!

Entree:

€ 17,50 *

Zaal open:

22:00

Aanvang:

22:00

Einde:

5:00

Locatie:

ZaalCafé

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

De Eerste Dans

Good to be Back!

Good to be Back! Wanneer zouden we het weer écht kunnen zeggen? De eerste keer dat het weer mag. Écht mag. Zonder mondkapje, zonder afstand, tot diep in de nacht, met al je vrienden, en de bar is open. Wanneer zal dat zijn? Eerlijk gezegd, we weten het niet.

Maar wat we wél weten is dat we heel erg veel zin hebben in een feestje zodra dat weer kan. En daar wil jij natuurlijk bij zijn. Daarom organiseren we nog een keer De Eerste Dans, het feest waarmee we FLUOR ook openenden in 2015. Want dit voelt als opnieuw beginnen. Een nieuwe start.

De datum kunnen we natuurlijk nog niet definitief vastleggen, maar kijkend in onze glazen bol zetten we 1 september voorlopig even als stip aan de horizon. We hopen zo snel mogelijk een datum definitief te vinden als de maatregelen opgeheven worden.

Hoe het programma er uitgaat ziet houden we voorlopig nog even voor onszelf en wie weet, misschien houden we het sowieso wel geheim? Verwacht in ieder geval FLUOR op zijn allerbest, waarbij de creativiteit uit alle hoeken en gaten van het pand komt.

Ook leuk...

tickets