De Amersfoortse Koningsnacht | wordt verplaatst
zo 26
apr

De Amersfoortse Koningsnacht | wordt verplaatst

FLUOR x FC Amersoort x Per Expressie x Nieuwe Erven

Entree:

TBA *

Zaal open:

12:00

Aanvang:

12:00

Locatie:

ZaalCafé

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

De Amersfoortse Koningsnacht | wordt verplaatst

FLUOR x FC Amersoort x Per Expressie x Nieuwe Erven

Op het moment zijn onze boekers nog druk op zoek naar een nieuwe datum voor De Amersfoortse Koningsnacht. Zodra er een vervangende datum is, worden kaartkopers via een e-mail op de hoogte gebracht. Reeds gekochte kaarten zijn op de nieuwe datum uiteraard gewoon geldig. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum, dan is er de mogelijkheid om je geld terug te krijgen. We houden je op de hoogte over een nieuwe datum!

Dit jaar brengt de Koninklijke familie weliswaar geen bezoek aan onze stad, maar dat betekent niet dat er minder reden is voor een feestje. Daarom slaan FLUOR, Per Expressie, FC Amersfoort en Nieuwe Erven de handen ineen om De Nieuwe Stad tijdens Koningsnacht, zondag 26 april, om te toveren tot een groot feest tijdens De Amersfoortse Koningsnacht. Een feest voor en door jong Amersfoort.

Op zondag 26 april staan FLUOR en De Prodentfabriek geheel in het teken van de verjaardag van onze koning. Die vieren we met muzikale optredens van nationale en lokale helden in verschillende genres, maar er is ook ruimte voor spoken word, theater, poëzie en urban dance. Het decor en de aankleding van het event is in handen van de jongeren van Per Expressie. Daarbij zorgen zij én het team van Nieuwe Erven voor optredens van jong, Amersfoorts talent.

Hoe de line-up van De Amersfoortse Koningsnacht er precies uit gaan zien houden we nog even geheim, maar dat het een onvergetelijk feest wordt staat vast!

Ook leuk...

tickets