Comedytunes Comedynight
wo 10
nov

Comedytunes Comedynight

Lachen gegarandeerd!

Entree:

€ 14,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Comedytunes Comedynight

Lachen gegarandeerd!

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights  sta je weer buiten met een fris en energiek gevoel!  

Komende editie staan de volgende comedians op het podium:

Johan van Gulik
Deze ras-Amsterdammer is na zijn studie medicijnen een heel andere weg ingeslagen. De weg naar het Stand-up Comedy. Johan heeft de lachers op zijn hand door zijn platte Amsterdamse accent. Zijn act is brutaal, scherp en echt Amsterdams. Hij weet de zaal aan het lachen te brengen met zijn verhalen over zijn ex-vriendin, zijn studie medicijnen, zijn bezoekjes aan homo-cafe’s en nog veel meer verhalen. Zijn grappen zijn soms grof tot op het bot, tegen het ontoelaatbare aan, maar hij trekt daarbij zo’n onschuldig gezicht dat je het hem gelijk vergeeft.

Felix Heezemans
Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven. Felix heeft in al zijn ergernissen een zeer absurdistische kijk op het leven.

Esther van der Voort
Esther is vanavond de MC. Esther van der Voort won de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Esther is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Esther weet er alles van en kan er uren over kletsen met daar overheen een dikke saus Humor.  

Kristel Zweers
Kristel Zweers een van de eerste Comédienne`s van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma`s heeft ze alle theaters van Nederland  gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama`s. De afgelopen jaren was het rustig rondom Kristel. Ze trad ze voornamelijk op in het buitenland. Gelukkig is ze vanavond weer in Nederland om ons meer te nemen naar haar brede kijk op de wereld.  De humor van Kristel is hard soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond. 

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets