Comedytunes Comedynight
wo 11
dec

Comedytunes Comedynight

Met Bas Birker en meer!

Entree:

€14 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Comedytunes Comedynight

Met Bas Birker en meer!

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights  sta je weer buiten met een fris en energiek gevoel!  

Komende editie staan de volgende comedians op het podium:

Bas Birker
Headliner vanavond is Bas Birker, een stand-up comedian pur sang. In de afgelopen 10 jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland & België en was hij te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd 1 brok energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, nooit kwetsend. Met zijn hilarische observaties is hij een waardige afsluiter van deze comedynight.

Mark Waumans
Was iedereen maar zo lekker moeilijk als Waumans. Dat zou de wereld toch een stuk mooier maken. Iedereen gaat naar rechts? Dikke kans dat hij naar links gaat. Maar dan wel met een omweg. Op zoek naar hobbels in de weg. Geen wonder dat hij nog wel eens verstrikt raakt in zijn eigen gedachtes.

Mark Waumans staat begin 2013 voor het eerst op het podium als stand-up comedian. Met zijn unieke, droge stijl en aparte kijk op de alledaagse dingen valt hij al snel op. Binnen korte tijd staat hij in de finale van de Culture Comedy Award 2015 en tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 wint Mark de publieksprijs. Mark is uniek en dat moet je zien!

Victor Luis van Es
Vanaf 2018 speelt Victor met zijn voorstelling “Stille Strijd” door Nederland in de theaters.
Een openhartig verhaal over afkomst, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert Victor het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen? Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor.

In 2016 stond Victor Luis van Es in de finale van het Cameretten festival met zijn programma ‘Zichtbaar’. De Volkskrant zei hierover: “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.” Deze lijn trekt hij door in dit programma en wil hij nog meer kwijt!

Patrick Meijer MC
Al bijna 20 jaar is Patrick Meijer (geboren in Hengelo) een hit op het podium met zijn volstrekt originele grappen die meer onverwachte wendingen bevatten dan een circusacrobaat in een draaiende wasmachine. Meijer is een authentieke comedian’s comedian. Zo’n artiest waar comedians na de show vol eerbied over praten aan de bar. Patrick Meijer is een unieke comedian die nooit voor de makkelijke grap kiest, maar die het publiek altijd wil uitdagen om met hem mee te gaan in zijn bizarre hersenspinsels. En zo zet hij elk optreden wat memorabels neer.

Ook leuk...

tickets