Comedytunes Comedynight
wo 16
okt

Comedytunes Comedynight

Met Arie Koomen en meer!

Entree:

€ 14,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Comedytunes Comedynight

Met Arie Koomen en meer!

Op een Comedytunes Comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights  sta je weer buiten met een fris en energiek gevoel!  

Komende editie staan de volgende comedians op het podium.

Arie Koomen
De headliner vanavond is niemand minder dan Arie Koomen. Arie Koomen bekend van Arie&Silvester en de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi`s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal.

Tobi Kooiman
Tobi Kooiman, comedian en wiskundige en doet op het podium verwoede pogingen om zijn logica toe te passen op het leven. Als je benieuwd bent waarom dat meestal tevergeefs is, is er maar één optie: kom naar hem kijken en luisteren. Kooiman won o.a. het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en de Comedy Talent Award en bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival, met lovende juryrapporten.

Hassan El Rahaui
Hassan El Rahaui is een rijzende ster binnen de Nederlandse comedy-wereld. Met zijn charme en talent wist El Rahaui in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten te halen. Hij werd door de jury omschreven als een goede performer, groot talent en fijne persoonlijkheid. In het rapport stond: “Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog.” In seizoen 2020-2021 zal Hassan met zijn allereerste avondvullende cabaretprogramma de theaters in gaan!

Jurg van Ginkel  MC
Jurg van Ginkel is een van de beste grappenschrijvers van Nederland, iets dat hij bewees met zijn bijdrage in het schrijversteam van The Roast of Gordon op Comedy Central. Een show van deze comedian zit vol cynische grappen waarin hij zichzelf en het publiek niet ontziet.  Jurg is verder een van de oprichters van het Utrechtse Comedy collectief Het Comedyhuis.

Ook leuk...

tickets