Club 3voor12 Amersfoort
do 10
mrt

Club 3voor12 Amersfoort

Bandjesavond in samenwerking met 3voor12 Utrecht

Aanvang:

21:00

Locatie:

Café

Club 3voor12 Amersfoort

Bandjesavond in samenwerking met 3voor12 Utrecht

Club 3voor12 Amersfoort is een showcase avond voor lokaal en regionaal talent in het Fluor Café. Na een succesvolle eerste editie in oktober 2015 is daar eindelijk de tweede editie! Reserveer donderdag 10 maart in je agenda want dan staat er weer het beste dat Amersfoort te bieden heeft op het podium van ons café!

Line-up:
-EGO DREAMS
-The Badger and the Bass (EP-release)
-Nana Adjoa

Ego Dreams
Deze Amersfoortse garagepunk band nam een jaar geleden in één dag hun debuut EP op en heeft inmiddels plannen voor nieuw werk. Met trots kunnen we bevestigen dat Club 3voor12 Amersfoort hun SINGLE RELEASE SHOW gaat worden. EGO DREAMS speelt ongecompliceerde no-nonsense garagepunk in navolging van Ty Segall, Bass Drum Of Death en FIDLAR. Op nieuw werk is het dus nog heel even wachten, maar 'Tired EP' is natuurlijk te luisteren op Spotity en Bandcamp.


The Badger and the Bass
Op 3 maart verschijnt het debuutalbum 'Watch Out!' van deze duistere rockabilly helden. Die dag is er een intieme release show in de Onze Lieve Vrouwetoren met slechts een beperkt aantal kaarten. Gelukkig doet de meest geboekte band van Amersfoort het een week later nog eens dik over bij ons in het Fluor Café. Zet je schrap voor energieke rockabilly met een duister randje waarop het moeilijk is om stil te staan.

Nana Adjoa
Nana Adjoa is het solo project van Nana Effah-Bekoe. Zij speelde al bij allerlei artiesten en bands (o.a. Janne Schra, Sue The Night, A Polaroid View) en met zichzelf aan het roer maakt ze melodische, dromerige liedjes. West-afrika, grunge, elektronische muziek, soul en 70s singer-songwriters komen in haar muziek samen. Nana Adjoa was een van de finalisten in de categorie “Singer-Songwriter” van de Grote Prijs van NL 2014 en speelde onder meer op Grasnapolsky, tourde met Janne Schra en speelde de befaamde minuut vol bij De Wereld Draait Door.

Ook leuk...