Causes
za 31
okt

Causes

Indie band Causes

Entree:

€ 12,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Causes

Indie band Causes

Utrechtse indie band Causes komt naar Fluor.

Sinds Rupert Blackman Londen verliet voor utrecht, is het leven van de Engelse singer-songwriter één groot avontuur. Nadat hij letterlijk van straat werd geplukt om zijn eigen plaat op te nemen, is Causes zijn nieuwe bestemming.

Samen met Jan Schröder, Simon Böling-Messing en Robert Pronk begon hij in Utrecht zijn nieuwe indie band. In oktober 2014 werd de debuut single "Teach Me How To Dance With You" uitgebracht, dit nummer komt op het eerste album van de band. Voor het album wordt samengewerkt met de Engelse producer Ian Grimble, die onder andere verantwoordelijk is voor het geluid van vands als Daughter en Mumford & Sons.

Het nieuwe album van Rubert Blackman klinkt absoluut niet als Rubert Blackman. Dat is omdat het niet Rupert is, maar Causes. Een nieuwe band, met een nieuwe naam, en een nieuw geluid.

Support: The Day

Bij een spektakel zoals Causes hoort natuurlijk een magisch voorprogramma, en wel The Day. Laat je meeslepen in hun pompende beats, sterkte indie pop met een melancholische kant!
Check hier één van hun filmpjes!

Combiticket

FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

tickets