Candy Dulfer
vr 10
sep

Candy Dulfer

Verplaatste show

Entree:

€ 23,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Candy Dulfer

Verplaatste show

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Als onderdeel van haar wereldtournee keert saxofoniste Candy Dulfer dit jaar terug naar Nederland voor een aantal exclusieve clubshows en festivals. Ze treedt op met een vernieuwde band en brengt - naast gerevampte versies van Candy-klassiekers - een aantal splinternieuwe nummers van haar komende album, dat naar verwachting in het najaar van 2020 verschijnt.

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend - dankzij haar platinum debuutalbum Saxuality (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, sensationele optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld, diverse nummer 1 hits in de USA en Europa, en haar legendarische liveshows. Candy is één van de weinige vrouwelijke muzikanten die altijd autonoom is gebleven. Vanaf het prille begin van haar carrière heeft ze zich staande gehouden in een almaar veranderend muziekklimaat, en haar talent en durf hebben haar tot voorbeeld voor vele vrouwelijk artiesten gemaakt.

Haar liveoptredens zijn funky, spectaculair en ze brengt altijd de allerbeste muzikanten mee. In 2020 treedt ze over de hele wereld op in clubs en op festivals met een vernieuwde band met daarin onder andere Ulco Bed (gitaar), met wie ze al jarenlang nauw samenwerkt, en fan-favoriet Roger Happel (toetsen & zang) die na jaren weer terugkeert in Candy’s band. Daarnaast zet ze de spotlight op aanstormend talent waaronder de 20-jarige drumsensatie Kick Woudstra.

Ook leuk...

tickets