Candy Dulfer | Vroege Show
vr 10
sep

Candy Dulfer | Vroege Show

Wereldberoemde saxofoniste geeft legendarische liveshows

Entree:

€ 23,50 *

Zaal open:

19:00

Aanvang:

20:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Candy Dulfer | Vroege Show

Wereldberoemde saxofoniste geeft legendarische liveshows

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Saxofoniste Candy Dulfer staat te popelen om weer te doen waar ze voor geboren is: over de hele wereld spetterende optredens geven met haar band. Ze kan niet wachten om weer op het podium te staan en haar trouwe fans te verwennen met de splinternieuwe nummers waar ze momenteel aan werkt, en om met haar muziek verlichting te brengen voor iedereen die dat wel kan gebruiken na de vele uitdagingen van 2020.

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend - dankzij haar platina debuutalbum Saxuality (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, sensationele live- en studio-optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld (waaronder Prince, Van Morrison, Maceo Parker en Pink Floyd), diverse nummer-1 hits in Europa, Japan en de USA, en haar legendarische liveshows.

Zoals iedereen moest ze al haar plannen noodgedwongen uitstellen toen de pandemie uitbrak. Maar omdat ze daardoor voor langere tijd thuis was - iets wat ze nauwelijks eerder meemaakte in haar lange carrière - had ze tijd om nieuw creatief terrein te verkennen. In 2021 is Candy elke zondagavond te horen op Sublime FM met haar eigen programma, een wekelijkse radioshow met interviews, nieuwe releases, ‘blasts from the pasts’ en live-sessies met binnen- en buitenlandse artiesten.

Maar uiteraard is er één ding waar Candy zich het meest op verheugt: zodra het weer mag, en het veilig is, eindelijk weer het podium betreden. Op Candy’s website en social media (Facebook en Instagram) vind je de laatste updates over haar optredens.

Let op: dit concert is onderdeel van Testen voor Toegang. Je krijgt enkel toegang met een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs. Lees de informatie hieronder goed door voor je een kaartje koopt!

Belangrijk: uitleg Testen voor Toegang

Stap 1: Koop een toegangskaartje of meld je aan voor een evenement
Stap 2: Maak een testafspraak
Plan een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties via Testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat u maximaal 24 uur voor uw bezoek bent getest. Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden.
Stap 3: Laat je testen
Zorg dat u op tijd bij de testlocatie bent. Neem uw legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.
Stap 4: Testuitslag
U ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag. Een negatieve uitslag is nodig om een coronatoegangsbewijs te kunnen maken.
Stap 5: Maak een coronatoegangsbewijs

Digitaal coronatoegangsbewijs
Download de CoronaCheck-app. U vindt de app in de Apple App Store of de Google Play Store. Bij de negatieve uitslag die u ontvangt via Testen voor toegang, zit een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is uw coronatoegangsbewijs. 

Papieren coronatoegangsbewijs
Ga naar Coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Bij uw negatieve testuitslag heeft u ook een ophaalcode ontvangen. Deze ophaalcode vult u in. De website zet de testuitslag om in een QR-code. U kunt nu uw coronatoegangsbewijs met QR-code printen. 

Stap 6: Bezoek
U neemt uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Bij de ingang van het evenement of activiteit scant de organisatie uw coronatoegangsbewijs. Vergeet ook uw legitimatiebewijs niet. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat u ook uw ticket of toegangskaartje zien.

Ook leuk...

tickets