Bummy Boys
vr 29
nov

Bummy Boys

Hiphop uit de BIMS!

Entree:

€12,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Einde:

1:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Bummy Boys

Hiphop uit de BIMS!

“BUMMY BOYS” is een verzamelnaam voor de mood, lifestyle en aard waaruit Ray Fuego, GRGY en KC in 2013 bij elkaar kwamen om samen hun dromen na te jagen.

Met Bummy Boys & Mubby Yobs 2.0, twee mixtapes die uitkwamen voor de streamingera, maakte zij hun intrede binnen de Nederlandse Hiphopcultuur en hebben sinds dien een toonaangevende rol aangenomen als puristen binnen deze tak van sport. Het huidige platform SMIB WORLDWIDE wat de meeste inmiddels wel kennen is ook voortgevloeid uit hun initiatief toentertijd. Inmiddels zijn we bijna vijf jaar verder en hebben deze drie mannen met de nodige uitbreiding intern het voor elkaar weten te krijgen om als SMIB zijnde een eigen record label, kledinglijn, winkel, festival en zelf een boek in eigen beheer uit te geven.

1 juli 2019 dropte de jongens “BUMMY BOYS 3” om een eind te breien aan dit tijdperk en tegelijkertijd de Bummy Boys - trilogie rond te maken. De tape is op één nummer na volledig geproduceerd door GRGY en bevat geen featurings van buitenaf.

Support: Baby Boys
Dit concert is voor alle leeftijden. 

Dit is een We Are Public show! We Are Public-kaarten zijn op de avond zelf vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa. Kijk voor meer informatie op de website van We Are Public.

Ook leuk...

tickets