Bruce Springsteen Birthday Party
za 23
sep

Bruce Springsteen Birthday Party

Happy Birthday to the Boss

Entree:

€ 15,00 *

Zaal open:

19:30

Aanvang:

20:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Bruce Springsteen Birthday Party

Happy Birthday to the Boss

Op zaterdag 23 september is Bruce Springsteen jarig en dan bereikt hij de respectabele leeftijd van 68 jaar. Die dag zal FLUOR een speciale birthday party voor The Boss organiseren.
De Nederlandse Bruce Springsteen tributeband 'The Bruceband' zal die avond opluisteren met een show vol verrassingen.
The Bruceband is van origine een band uit Amersfoort die al sinds 2003 in binnen- en buitenland Springsteen-shows neerzet en die inmiddels enkele honderden shows heeft verzorgd. De band wordt geleid door Robert Philippi, die niet alleen uiterlijke gelijkenissen heeft met Bruce, maar ook vocaal dicht in de buurt komt van The Boss. The Bruceband heeft dezelfde samenstelling als The E-streetband in haar Glorie Dagen, dus in totaal zeven muzikanten met piano, orgel en gitaren, en uiteraard ook met saxofoon. Een show van The Bruceband heeft een dynamiek, die zijn weerga niet kent. Concerten van dik 3,5 uur zijn geen uitzondering. Songs uit het hele oeuvre van Bruce komen aan de orde en de band schuwt het niet om verzoekjes uit het publiek te spelen. Geen enkel optreden is dus hetzelfde.
Maar omdat het de verjaardag van Bruce is, en veel Bruce-fans worden verwacht, zal The Bruceband deze avond haar beste beentje voor zetten. Het zal niet een “gewoon“ optreden zijn, maar een show vol met verrassingen. Wat de band precies in petto heeft, wilde men nog niet aan FLUOR verklappen, met als uitleg: “wat is een verjaardag zonder cadeau? Dan is het geen verassing meer!”
Dus voor alle “tramps like us” in Nederland en omstreken: op 23 september is FLUOR in Amersfoort ‘the place to be’. Jullie zijn van harte uitgenodigd op het verjaardagsfeest van Bruce! Samen maken we er een onvergetelijke avond van.
De avond wordt geopend door Dry Lightning. Dry Lightning is een singer/songwriter die pure liedjes met een randje maakt. Zijn authentieke Americana/Roots geluid neemt je meteen mee naar een andere wereld. Een wereld waarin je zijn muzikale invloeden terug hoort zoals Neil Young, Bob Dylan, Jason Isbell en natuurlijk Bruce Springsteen!

Voorverkoopticket: € 15,00 (ex. servicekosten)
Deurticket: € 16,50

tickets