Boogie Monster
za 17
jul

Boogie Monster

FLUOR invites...

Entree:

€10 *

Zaal open:

19:30

Aanvang:

20:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Boogie Monster

FLUOR invites...

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Velvet Music en FLUOR slaan de handen ineen voor een paar toffe shows. We werken al jaren samen, maar nog nooit eerder programmeerde Velvet shows in FLUOR. Dat werd eens tijd! Velvet Music pikte twee pareltjes uit het rijke Nederlandse aanbod, die in juli Amersfoort komen betoveren.

In de schaduw van hun geliefde Deventer vind je de poppin’ soul band Boogie Monster: vijf jonge muzikanten met een oude ziel en een liefde voor liedjes. Met een eng strakke liveshow en ijzersterke songwriting overtuigen zij je van één ding: het monster leeft.

De gebroeders Nolle en Beinte Groen (zang en drums), Tom Bloembergen (bas) en Henk Hulzebosch (Hammond, keys) worden in 2021 versterkt door gitaarvirtuoos Jim Zwinselman. Bereid je voor op een stoomtrein van soulvolle vocals, drie koppige blazerssectie en scheurende gitaar en Hammond solo’s.

In het voorjaar van 2019 verscheen de eerste single She’s Got It Going On. Het leverde Boogie Monster een plek op toonaangevende festivals als Mañana Mañana en de Zwarte Cross op en ze werden gevraagd als support act op tours van The Grand East en DeWolff. Pablo van de Poel, zanger/gitarist van DeWolff, was zelfs zo enthousiast dat hij de band uitnodigde om een plaat op te nemen in zijn studio.

En zo geschiedde. Boogie Monster dook eind 2019 de Electrosaurus Southern Sound Studio in, thuisbasis van DeWolff. Daar werden acht soulvolle liedjes compleet analoog op tape en grotendeels live opgenomen en gemixt. Naast percussie door Luka van de Poel en mondharp door Arthur Akkermans werd het hoorngeweld van Broken Brass ingevlogen om de sound compleet te maken.

LET OP: Dit is een seated show. Daarom zijn er twee soorten tickets te koop: enkele tickets en duo-tickets. Een enkele ticket is geldig voor één persoon, een duo-ticket is geldig voor twee personen.

Deze show is onderdeel van een samenwerkingsprogramma tussen lokale bedrijven en initiatieven en FLUOR met als doel een bredere scope aan artiesten een podium te geven.

Ook leuk...

tickets