Bökkers
vr 12
nov

Bökkers

Bökkers gaat door!

Entree:

€ 18,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Bökkers

Bökkers gaat door!

De band Bökkers maakt een doorstart. Zanger Hendrik Jan Bökkers heeft een nieuwe bezetting om zich heen verzameld waarmee hij weer gaat optreden en nieuwe muziek gaat opnemen. De eerste shows staan inmiddels gepland, onder andere op het Dauwpop-festival op 4 september van dit jaar.

Nadat de band vorig jaar bekendmaakt dat de bandleden hun eigen weg zouden inslaan ging zanger Hendrik-Jan direct op zoek naar een nieuwe bezetting. “We zijn klaar om uit de startblokken te schieten! Het spelen van keiharde Rock ’n Roll in tenten, discotheken, op festivals en kermissen vind ik nog steeds één van de mooiste dingen om te doen. Ik wil door met de band, dit is nog lang niet klaar”

Bokkers draait al meer dan tien jaar mee en bracht meerdere albums uit, gezongen in het Salland’s dialect. De band scoorde een Top2000-hit met ‘Iederene Hef Een Reden’ en is bekend van nummers als ‘Annie Uut De Bochte’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’. De band speelde honderden shows in het land en speelde ondermeer op Zwarte Cross, Concert at SEA en Paaspop.

Support van de avond wordt verzorgd door DJ Dré. Nu Jovink heeft besloten om te stoppen met toeren gaat de immens populaire Maneger André Nijman van Jovink & the Voederbietels in zijn eentje verder als DJ Dré. DJ Dré is een niet te stuiten podiumbeest, die met zijn verrassende discoshow vol met heerlijke meezingers van elke gelegenheid een geweldig feest maakt. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd dat Nederland aan de voeten van deze imposante grootheid zal liggen. ‘Steek je handen in de lucht’ voor DJ Dré!

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Bij deze show hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je welkom bent op vertoon van een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag! Kijk hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

tickets