Bob Wayne
do 10
mrt

Bob Wayne

Bob Wayne gaat solo!

Entree:

€ 10,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Bob Wayne

Bob Wayne gaat solo!

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Dit is het verplaatste concert van 11 maart 2021. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Na 12 jaar toeren met zijn band en het opnemen van acht albums pakt Bob Wayne zijn gitaar en gaat hij een jaar solo. Gewapend met zijn nieuwe plaat getiteld 'ROGUE' trekt Bob door Europa om vervolgens naar Noord- en Zuid-Amerika te reizen.

Bob Wayne begon als roadie bij Hank (Williams) III, één van de bekendste countryrockers ter wereld.  Hij laat zich voor zijn muziek inspireren door countryhelden Townes Van Zandt, David Allan Coe, Hank 3, Johnny Cash en Waylon Jennings, maar houdt net zo goed van het steviger gitaarwerk van pakweg Pentagram, Black Sabbath, Pantera en Neurosis. Niet gek dus dat Bob ook een grote aanhang heeft onder hardrock- en metalfans en al mocht optreden op Wacken Open Air, Speedfest en Roadkill Festival.

De opzwepende outlaw country van deze redneck is geïnspireerd door het leven ‘on the road’, met teksten over truckers, vrouwen en BBQ’s, en is een regelrechte aanrader voor iedereen met een hart voor rock & roll.

Support van vanavond wordt verzorgd door Aidan & the Wild. Aidan & the Wild is een eigenwijze folk/americana singer/songwriter die zijn muziek laat beïnvloeden van  artiesten als Ben Howard, The Tallest Man On Earth en Hiss Golden Messenger. Dit jaar geselecteerd voor de Popronde, en met 32 shows in 26 steden daar ook meteen één van de meest geboekte acts!

Corona toegangsbewijs
Voor dit evenement is geen coronatoegangsbewijs nodig. We werken deze avond niet met 1G.

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets