Blauwdruk | Zondag
zo 30
aug

Blauwdruk | Zondag

Jonge kunstenaars met Amersfoortse hartslag

Entree:

€ 5,00 *

Zaal open:

12:45

Aanvang:

12:45

Einde:

17:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Blauwdruk | Zondag

Jonge kunstenaars met Amersfoortse hartslag

In het laatste weekend van augustus komen jonge kunstenaars met een Amersfoortse hartslag bij elkaar in Poppodium FLUOR voor de zevende editie van Blauwdruk. De elf kunstenaars van Blauwdruk worden versterkt door de expositie van De Toekomst, drie kunstenaars die hard op weg zijn met hun werk de wereld te veroveren.

Blauwdruk is het geesteskind van Ron Jagers, Martin Honings en Adinda van Wely. Vanuit hun eigen expertise werken zij al jaren met jonge makers uit Amersfoort. Blauwdruk is bedoeld als laagdrempelige tentoonstelling waar iedereen welkom is, en waar het mogelijk is om verbluft te raken door jong talent.

Iedere editie vindt plaats op een andere locatie. De uitzondering is Kunsthal KAdE, die Blauwdruk al tweemaal heeft uitgenodigd om deel te nemen aan een tentoonstelling. Daarnaast wordt gezocht naar een bijzondere, en ongebruikelijke, locatie voor de expositie. Na edities in de Prodentfabriek, het NH Hotel, parkeergarage Soeverein en Sint Aegtenkapel is in 2020 Poppodium FLUOR de host.

De expositie vindt plaats in de grote zaal van FLUOR, het café en de backstage. Doorlopend zal er muzikale ondersteuning zijn van jonge lokale DJ’s en een Blauwdrukkunstenaar die het podium met veel bombarie zal bezetten.

Kaartjes moeten online gereserveerd worden in vaste tijdslots. Deze zijn:

Zondag
12.45 - 14.00
14.15 - 15.30
15.45 - 17.00

Optreden Yung Nora: 14:30 uur.

Line-up:
14.15 - 15.30: Ease Out! Sound
15.45 - 17.00: Ease Out! Sound

Blauwdrukkunstenaars: Pim van den Heuvel, Bart Klouwen, Mitchel Lensink, Pip Passchier, Mies Raadgever, Loes van Roozendaal, Hansje Struijk, Olivia van der Weiden, Nora Welgraven, Sylvie van Wijk en Cheyenne Wolfwinkel.

De Toekomst: Victor Dissel, Paul Heusinkveld, Leonie Leeuwenberg.

Ook leuk...

tickets