Blaudzun | Late show
vr 11
jun
Sold
out

Blaudzun | Late show

Songwriter en muzikant Blaudzun is terug!

Entree:

€25 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

21:00

Einde:

22:00

Locatie:

Zaal

FacebookEvent op Facebook

Blaudzun | Late show

Songwriter en muzikant Blaudzun is terug!

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Geschreven alsof het zijn laatste album is, met de gedrevenheid van een debuut; Blaudzun is terug en presenteert dit jaar Lonely City Exit Wounds, misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Het album werd geschreven in een tijd waarin alles ineens tot stilstand kwam en de vaart de volkeren werd verstomd door een oorverdovende stilte. Vanuit deze stilte ontvouwt zich nu een nieuwe tijd, vereeuwigd door Blaudzun in 12 puntgave songs.

Songwriter en muzikant Blaudzun heeft het afgelopen decennium zijn stempel op de muziek gedrukt. Sinds de release van ‘Seadrift Soundmachine’ in 2010, hebben Blaudzun en zijn zeskoppige band grote indruk gemaakt met liveshows in clubs en festivals door heel Europa. De release van ‘Heavy Flowers’ (2012) behaalde de gouden status in Nederland en werd gevolgd door twee jaar van uitverkochte clubtours in zowel Nederland, België als Duitsland. Blaudzun speelde op festivals in Europa en de VS, zoals; Sziget, CMJ, SXSW, Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands. Hij ontving vele awards, waaronder de Dutch Public Broadcasting Award voor ‘Beste Album van het Jaar 2012’, Edison Award voor ‘Beste Mannelijke Artiest’ en een 3FM-Award voor ‘Beste Alternatieve Act’.

LET OP: bij deze show zijn zitplaatsen, daarom worden er alleen maar duo-tickets verkocht. Eén duo-ticket is geldig voor twee personen. De deuren zijn om 20.00 uur geopend en de show begint om 21.00 uur.

Wil je naar de vroege show om 19.00 uur, klik dan hier.

Ook leuk...