Blaudzun
za 8
dec

Blaudzun

Het middenstuk van een drieluik!

Entree:

€22,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Blaudzun

Het middenstuk van een drieluik!

Na zijn nummer 1-album Promises Of No Man’s Land (2014) begon singer-songwriter Blaudzun aan een ambitieus project: de albumtrilogie Jupiter. Deel I en II verschenen in 2016 en 2017 en laten een artiest op de toppen van zijn kunnen horen. Op de eerste dag van het nieuwe jaar kwam Blaudzun verrassend met de gloedvolle nieuwe track _hey now, een voorbode van het aankomende album _UP_. _UP_ is het derde deel van Jupiter. ‘Het middenstuk van het drieluik, waarbij deel I en deel II de zijpanelen lijken te vormen,’ aldus Blaudzun. Verwacht veelzijdige melodieën en dansbare melancholie!

Faradays zorgt voor de support van deze avond. Faradays zijn de spreekwoordelijke dagen van creatieve afzondering waarin songwriter Karindra Perrie aan haar songs schrijft. Warme synthesizers, gruizige drumsamples en geluiden waarvan je niet wist dat ze bestonden vinden of juist ontwijken elkaar.

Om de clubtour in stijl af te sluiten, vindt er na het concert een afterparty plaats in de kleine zaal, ons café, met dj-sets van onder meer Blaudzun bandleden Linda van Leeuwen en gitarist Jakob Sigmond. 

Fysieke tickets zijn ook bij Velvet Store in Amersfoort te koop!

Ook leuk...

tickets