Bewilder
za 9
apr

Bewilder

Groovy indie genomineerd voor een Edison Award!

Entree:

€10 *

Zaal open:

21:00

Aanvang:

21:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Bewilder

Groovy indie genomineerd voor een Edison Award!

- DIT IS DE NIEUWE DATUM VAN BEWILDER -

De band Bewilder staat voor groovy en meeslepende poprock songs. Hun liedjes eindigen nooit zoals ze zijn begonnen. ‘Ze zijn zo onheilspellend als de eerste slok van je favoriete cocktail. Het voelt vertrouwd, maar het loopt alleen net even anders af,’ vertelt Maurits Westerik, die we kennen van GEM. ’Tot op heden hebben we nog niet één optreden hetzelfde gedaan.’ Het blijft altijd enerverend.´

Bewilder duidt ook op het woord ‘wildernis’, een toestand waar zanger Westerik zo’n twee jaar geleden in verkeerde. Wanneer hij zijn vrienden zijn bergen ideeën en stapels liedjes laat horen, stellen deze direct voor om er als band mee aan de slag te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Vanuit het Excelsior-label worden ze direct naar het buitenverblijf op Vlieland verwezen. Daar worden met producer Henk Jonkers (Hallo Venray) eerst demo’s opgenomen en later een heel album. Het debuutalbum genaamd ‘Dear Island’ wordt zeer goed ontvangen door de pers en krijgt veel airplay, onder andere op Radio 2 en 3FM.

Volkskrant - Vier sterren
'Het is lang geleden dat er in Nederland zo'n sterke, gevarieerde rockplaat is uitgekomen.'

Dat word een enerverend avondje poprock, een concert waar je jaren later nog trots over vertelt dat jij erbij was.

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

Ook leuk...

tickets