Bad to the Bone
vr 2
mrt

Bad to the Bone

Bad to the Bone is back!

Entree:

€ 12,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Bad to the Bone

Bad to the Bone is back!

Zinderende liveshows bezorgen Bad to the Bone een reputatie als een van de opwindendste Nederlandse rock & roll-groepen. Voordat ze nog maar een plaat hebben gemaakt, hebben ze al lovende aanbevelingen van oudgedienden zoals Mick Ronson. Na het zeer succesvolle debuut volgt het wederom door Mike Vernon geproduceerde  Whirlwind On Fire.Op deze plaat zijn de r&b-invloeden iets teruggedrongen, ten gunste van vlijmscherpe Rock ‘n’Roll. Niet lang daarna komt de groep tot de conclusie dat ze in Nederland haar plafond bereikt heeft en start een uitgebreide afscheidstournee met als hoogtepunt een allerlaatste optreden  in Tivolli te Utrecht.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Marc en Maarten Ibelings blazen de band in 1996 nieuw leven in, samen met bassist Paul van Schaik en ex-Doppelgängers-drummer Karel Dops. Platenfirma Play It Again Sam brengt in 1998 : Primitive Urge uit. Het derde album van Bad to the Bone  geproduceerd door voormalig Spasmodique-drummer Reinier Rietveld.

Na heel wat stille jaren is Bad to the Bone weer helemaal terug met het nieuwe album Thirtheen. De band is klaar om het podia wederom te bestormen!

Ook leuk...

tickets