ArteGanza Talentscout - Voorronde 3
zo 26
jun

ArteGanza Talentscout - Voorronde 3

Talentenjacht

Zaal open:

13:00

Aanvang:

13:30

Einde:

18:00

Locatie:

Café

ArteGanza Talentscout - Voorronde 3

Talentenjacht

Het project Talentscout is door ArteGanza in het leven geroepen om lokaal, regionaal en nationale talent te ontdekken voor de “ArteGanza Talentscout”-programma‘s en het “ArteGanza Festival Worldmusic”. Door mee te doen krijgt jong, nieuw of onbekend talent een kans binnen een programma op te treden naast bekende of internationale artiesten. Extra aandacht is er voor authentieke muziek of mengvormen van moderne muziek en muziek uit de oorspronkelijke landen van de jongeren, hun ouders of hun voorouders. Door de verschillen tussen mensen te waarderen en te accepteren, blijkt de kloof tussen mensen juist te worden verkleind.

Een jury van professionele muzikanten, programmeurs muziekrecensenten en docenten selecteert per ronde drie finalisten. De winnaars krijgen niet alleen de mogelijkheid om op te treden, maar laten het publiek zien, dat professionalisering binnen bereik ligt als je talent hebt.

Tijdens de derde en laatste voorronde treden maarliefst 9 verschillende artiesten op. De volgende acts presenteren zichzelf deze middag: Angelique van Leijenhorst, Skimming Water, Chocolate Carmel, Wild Kindness, The Graine, Jorien Habing, Safar, Brentwood, The way home


De voorrondes vinden plaats op zondag 12, 19 en 26 juni in het Fluor café. De finale van Talentscout vindt plaats op zondag 2 juli in de grote zaal. Inschrijvingen zijn inmiddels gesloten.

Ook leuk...