Arrested Development
za 30
apr

Arrested Development

Een viering van het leven

Entree:

€ 27,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Arrested Development

Een viering van het leven

Dit is het verplaatste concert van 17 september 2021. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

De multi-platina en Grammy Award winnende groep Arrested Development is een ware pionier op het gebied van hiphop. Het is meer dan twintig jaar geleden dat Arrested Development de door gangsta rap gedomineerde hiphopwerekd binnen denderde met teksten vol hoop. Blijkbaar was de wereld klaar voor de verandering, want al snel ontving de band als eerste hiphopact ooit de Grammy voor ‘Best New Artist’. Hun eerste album uit 1992 getiteld '3 Years, 5 Months & 2 Days in the Life Of...', dat de hitsingles 'Tennessee', 'People Everyday' en 'Mr. Wendal' bevatten, staat bol van maatschappelijk geëngageerde teksten waarmee ze wereldwijd een kleurrijke, unieke mix van bewustheid en muzikaliteit hebben verspreid.

De afgelopen twintig jaar heeft Arrested Development in letterlijk alle delen van de wereld uitverkochte concerten gegeven. De band blijft nieuwe muziek uitbrengen en vindt nieuw succes in verschillende uithoeken van de wereld. Hun shows zijn een viering van het leven. Een concert van Arrested Development meemaken is een opbeurende en spirituele gebeurtenis verpakt in één groot feest!

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets