Arp Frique & Family @ Het Nieuwe Stadsterras
za 21
aug

Arp Frique & Family @ Het Nieuwe Stadsterras

Gegarandeerde dansbaarheid

Entree:

€ 7,50 *

Aanvang:

20:30

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Arp Frique & Family @ Het Nieuwe Stadsterras

Gegarandeerde dansbaarheid

The Colourful World of Arp Frique is het exotische en super funky debuutalbum van producer, muzikant en denker Arp Frique. Na zijn verrassende, zeer goed ontvangen debuut op Rush Hour, werkt Arp Frique verder samen met Orlando Julius, Ed Motta, Americo Brito, Ronald Snijders en meer! Pulserende live disco-vibes in NYC-stijl, verweven met zowel Caribische als Kaapverdische geluiden, zijn thema's door de hele plaat met altijd gegarandeerde dansbaarheid en een gezonde finishing touch van gekheid aanwezig op de meeste nummers.

De naam Arp Frique verwijst naar het geluid van de Arp-synths / zijn liefde voor analoge vintage machines en is ook een verwijzing naar Chic's 'Le Freak', die liefde toont voor het genre van disco en diepe dansbare muziek uit onze hele wereld.

De Family-leden vergezellen Arp op het podium over de hele wereld en hebben op een reeks toonaangevende festivals gespeeld, zoals Lowlands, North Sea Jazz, Dekmantel, Womad, Transmusicales en Le Guess Who, naast sessies voor KEXP, Red Bull Music, Radio Nova en presentaties hun explosieve merk van psychedelische Afro-Caribische funk in Europa en Azië. Volgende: een gloednieuwe 7inch op Rush Hour Music, gevolgd door een nieuw album in 2021 genaamd The Seed. En dat is nog maar het begin van het eerste hoofdstuk.

Dit concert is een samenwerking met Het Nieuwe Stadsterras en vindt daar ook plaats. Dit kaartje geeft toegang tot speciale zitplekken voor het podium. Het concert is ook gratis te bezoeken op Het Nieuwe Stadsterras, mits daar nog plek is. Met een kaartje ben je niet alleen verzekerd van een plekje helemaal vooraan, je geniet ook van een kaasplank én een speciaalbiertje of wijntje naar keuze!

Ook leuk...

tickets