Anne Soldaat & Yorick van Norden
zo 7
apr

Anne Soldaat & Yorick van Norden

Unsung Heroes Too

Entree:

€ 12,50 *

Zaal open:

15:00

Aanvang:

15:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Anne Soldaat & Yorick van Norden

Unsung Heroes Too

Ze schelen een generatie, maar delen een fascinatie voor muziek uit de bloeiperiode van de popmuziek - de zestiger en zeventiger jaren van de vorige eeuw. Muziek die hen aanspoorde om zelf de gitaar op te pakken om liedjes te schrijven en te zingen. Het is deze diepgewortelde verwantschap die Yorick van Norden en Anne Soldaat nu samen voor de tweede keer op de planken brengt.

Na het grote succes van de muziekvoorstelling en het gelijknamige album 'Unsung Heroes' waar Anne en Yorick de afgelopen jaren veelvuldig mee tourden zijn ze terug met een nieuwe voorstelling: 'Unsung Heroes Too'. Hierin brengt het tweetal zowel nummers van andere artiesten als eigen werk ten gehore. In beide gevallen 'liedjes met een verhaal'.

In veel gevallen hebben ze een tragische en/of destructieve levensloop gehad en is hun oeuvre wat in de vergetelheid geraakt. Ten onrechte, zo vinden zij. Ze zullen in de voorstelling hun werk en levensverhalen ten tonele brengen. Daarnaast zullen Yorick en Anne een bloemlezing uit eigen werk spelen, gepaard met verhalen over de achtergrond en totstandkoming van liedjes.

Deze show hoort bij ons We Are Public aanbod! Sluit je aan en ga gratis. Meer info vind je hier.

Ook leuk...

tickets