Anne Soldaat
vr 11
mrt

Anne Soldaat

Return to form

Entree:

€ 18,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Anne Soldaat

Return to form

Anne Soldaat is al meer dan dertig jaar actief als songschrijver, zanger en gitarist. Hij maakte in die hoedanigheid meer dan vijtien jaar deel uit van de popband Daryll-Ann. Na acht albums en vele optredens in binnen- en buitenland, ging de band in 2004 uit elkaar. Soldaat maakte in de daaropvolgende jaren (2007 - 2015) vier soloalbums voor Excelsior Recordings, produceerde – en speelde in - diverse andere bands (o.a. Tim Knol, Clean Pete) en maakte muziek bij films, reclames en een dansvoorstelling.

Op 9 juli verschijnt zijn nieuwe album Facts & Fears. De plaat is een heuse return to form, zoals men dat soms zo mooi zegt. Anne nam de plaat op met Pablo van de Poel van DeWollf. Een ware match made in heaven. Zijn eerste ultracatchy single You’re Hard To Find is reeds uit en laat maar weer eens zien waar Anne Soldaat allemaal toe in staat is. 

Support van deze avond wordt verzorgd door Hans Hannemann. Hannemann (2,02 meter) is de Grootste Singer-songwriter van Nederland. Gezegend met een laag, ruig en krachtig stemgeluid  spaart Hans Hannemann niemand, en vooral zichzelf niet. Met een lach en een traan mag de wereld meeluisteren naar het geluid van een gebroken hart dat geluk zoekt in de scherven.

Corona toegangsbewijs
Voor dit evenement is geen coronatoegangsbewijs nodig. We werken deze avond niet met 1G.

Ook leuk...

tickets