Alamo Race Track
vr 20
nov

Alamo Race Track

Alternative Rock

Entree:

€12 *

Zaal open:

21:00

Aanvang:

21:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Alamo Race Track

Alternative Rock

Rock van formaat met vierde verslavende plaat, terug naar Amersfoort met een concert in het café!

Alamo Race Track is terug! Na de succesvolle theatervoorstelling How Long is Now van Conny Janssen Danst en de internationaal gevierde voorstelling Lebensraum van Jakop Ahlbom is Alamo Race Track nu klaar voor de clubs en festivals! Dit bewezen ze door een aantal keren als special guest meegingen met Moss dit najaar.


Op 1 april werd Hawks voor een uitverkocht Paradiso Noord gepresenteerd. De Volkskrant kopte de dag erna: "IJzersterke presentatie van een robuust album" en ‘Surfgitaren, suizende orgeltjes, een jankende pedal steel geven de liedjes op de plaat al glans; live klonk het nog intenser.’ ****Tijdens Motel Mozaique werd het nog eens dunnetjes over gedaan.

3voor12 zette Alamo Race Track op 6 in hun MoMo top 20. "Hier staat een opvallend hechte band in topvorm!"

Kicking the Habit over Motel Mozaique: "Weinig bands zullen zó dichtbij de bevlogen energie van Arcade Fire's Funeral komen als Alamo Race Track deze avond."De Volkskrant: "Hawks is het vierde album en de vierde voltreffer" ****

Combiticket

FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Ook leuk...

tickets