Absurd #2
vr 27
jan

Absurd #2

Bouncen op trap met o.a. DROELOE en Creepa

Entree:

€ 5 *

Aanvang:

23:00

Einde:

4:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Absurd #2

Bouncen op trap met o.a. DROELOE en Creepa

Trap, dikke bassen, een tweede editie van het Amersfoortse trapfeest ABSURD!

DROELOE
Creepa
Slackview
DAYLE
INTENSE Soundsystem
MCKNZIE
KOLLIN

DROELOE - [bitbird] De mannen van DROELOE bestormen de future bass scene keihard, dit is hoe muzikale supersterren geboren worden! DROELOE is onze laatste bevestiging voor ABSURD #2. Verwacht catchy melodien met percussie, zware future bass en dikke visuals.

Creepa - bekend van Run The Trap Events, waar hij sinds een tijdje ook getekend heeft! De vorige editie ABSURD, en Dutch Beats Community, waar hij admin is en de liefde voor beats gaande houdt! Dit is een enorm luide boy die ENORME bangers produced, dus wees niet bang z'n soundcloud te checken!
Soundcloud Creepa

Slackview - een familielid van ABSURD, bekend Amersfoorter, en gewoon een fijne gozer! Daarnaast heeft hij een KEI-goede smaak voor muziek, en verstand van publiek! Ook deze jongen maakt zelf beats die je bass-behoefte zeker niet teleurstelt!
Soundcloud Slackview

DAYLE - een nieuw gezicht op ABSURD! Bekend van Noisia Radio!!! Jawel deze gozer heeft het VOLLE respect van Noisia voor zijn track: I/D - https://soundcloud.com/daylehamers/id-noisia-radio-s02e13

INTENSE Soundsystem - bekend van INTENSE, een gedegen DnB feest wat een paar jaar geleden begon in Amersfoort en nu al uitbreid naar Groningen! Ze gaan ons wat overheerlijke bass tracks geven, op een iets lager tempo dan ze gewend zijn...

Mcknzie - bekend van BASSICK #2, en natuurlijke de vorige editie ABSURD! Dit Amersfoorts talentje komt wat vunzigheid in je oor gooien, op een hele lekkere manier! Deze Amersfoorter produceert ook toffe tunes, check het!
Soundcloud MCKNZIE

KOLLIN - deel van de ABSURD familie, bekend Amersfoorter, en bekend van KEI-harde pokkoes zoals deze.

Voorverkoop ticket: € 5 ex. servicekosten
Deurticket: € 6,50
ID-kaart verplicht

Ook leuk...

tickets