ABBA Gold
vr 27
mei

ABBA Gold

Van Mamma Mia tot Waterloo!

Entree:

€ 25,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

21:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

ABBA Gold

Van Mamma Mia tot Waterloo!

Dit is het verplaatste concert van donderdag 30 december. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

 

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten. Logisch dat ABBA populairder is dan ooit, meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van ABBA hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek. Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

ABBA Gold is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is. De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets