Aaron Asbury
do 11
nov

Aaron Asbury

Album releaseshow 'Destination Unknown'

Entree:

8.50 *

Zaal open:

19:30

Aanvang:

20:00

Einde:

23:00

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Aaron Asbury

Album releaseshow 'Destination Unknown'

Het gonsde al een tijd in het 'heartland' van Nederland, maar eindelijk mag de hele wereld weten wie Aaron Asbury is. De piepjonge countryman uit Hoevelaken ontpopt zich in een razend tempo als de Nederlandse Springsteen, Cash, Dylan of misschien wel Presley. De singer-songwriter, duidelijk geschoeid op Amerikaanse leest begeleid zijn soulvolle stem met: gitaar, drum en is ook nog een virtuoos op de harmonica. En dat allemaal tegelijk. Als one-man-band tourde Asbury al door het land.

Nu is daar dan de langverwachte debuutplaat 'Destination Unknown'! Speciaal voor deze releaseshow speelt Aaron Asbury nu met complete band om het album te presenteren. De LP en CD zijn vanavond voor het eerst te koop, op deze unieke en eerste échte headlineshow van Aaron Asbury! Nu al legendarisch.

Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door niemand minder dan Hannie Donker. In de muziek van Hannie Donker staan de vocalen centraal. Ze bezingt misère tot vreugd en alles uit eigen(zinnig)boekje. Deze avond brengt ze uitgeklede liedjes ten gehore ondersteund door gitaar.

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Bij deze show hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je welkom bent op vertoon van een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag! Kijk hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

tickets