3FM Serious Talent Presents: HAEVN + The Brahms + Son Mieux
vr 8
apr

3FM Serious Talent Presents: HAEVN + The Brahms + Son Mieux

Driemaal raak

Entree:

€ 12,50 *

Aanvang:

20:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

3FM Serious Talent Presents: HAEVN + The Brahms + Son Mieux

Driemaal raak

Alleen maar talent: 3FM Serious Talents, een prachtige bandavond gegarandeerd!

HAEVN bestaat uit producer/songwriter Marijn van der Meer en filmscore componist/producer Jorrit Kleijnen. Hun unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen leidde al tot de prachtige nummers ‘Where The Heart Is’ en ‘Finding Out More’. Voor het opnemen van de twee tracks werkte de band samen met producer Tim Bran (London Grammar, Rhodes, Seafret). HAEVN werkt momenteel aan hun debuut EP.Catchy muziek. The Brahms zit er op. De band – ontstaan op de Herman Brood Academie – had met hun eerste single ‘Golden’ meteen een 3FM Megahit te pakken. Het nummer staat op de EP ‘Meraki’ die dit jaar verscheen. En geloof ons, dit is nog maar het begin. De setlist van The Brahms staat namelijk vol met zomerse indiepop. Melodieën die niet snel uit je hoofd gaan en die je nog lang blijft neuriën. Luister maar eens naar ‘Homerun’.Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu volwassen en klaar om de wereld een kijkje te geven in die van hem. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Momenteel werkt de zanger aan zijn debuut EP. De eerste single van Son Mieux heet ‘Easy’.

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

tickets