3FM Serious Request | S10
vr 24
dec

3FM Serious Request | S10

3FM Serious Request

Aanvang:

12:00

Locatie:

Zaal

FacebookEvent op Facebook

3FM Serious Request | S10

3FM Serious Request

Het is weer tijd voor 3FM Serious Request! In de week voor kerst zet 3FM zich traditiegetrouw in voor het goede doel door een week lang radio te maken vanuit het Glazen Huis en dit jaar staat ‘ie in Amersfoort, bij ons voor de deur.

Serious Request zou niet hetzelfde zijn zonder optredens van de tofste artiesten, en een aantal van deze artiesten mogen wij dit jaar verwelkomen op ons podium. Vanuit de Grote Zaal van FLUOR worden iedere dag optredens live uitgezonden, en jij kunt ze beluisteren én bekijken via 3FM Serious Request. 

Op vrijdag 24 december staat S10 op ons podium. Stien den Hollander – beter bekend als S10 – is een Nederlandse rapper en zangeres. Ze was 17 jaar oud toen ze in januari 2018 tekende bij het Nederlandse hiphoplabel Noah's Ark. Haar ep's Antipsychotica en Lithium zijn vernoemd naar medicijnen die doorgaans worden voorgeschreven bij psychose en bipolaire stoornis. Onlangs werd bekendgemaakt dat S10 onze volgende inzending wordt voor het Eurovisie Songfestival!

Wil je meer doen dan alleen meeluisteren? Kom dan in actie, doneer of vraag je favoriete plaatje aan. De DJ’s van Serious Request draaien ‘m met liefde. Samen met het Wereld Natuur Fonds zet 3FM zich in om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen. 

Doe jij ook mee? Kom in actie via 3FM.nl/kominactie. Let it grow! 
Let op: bij dit optreden kan geen publiek aanwezig zijn. Luister live mee via 3FM Serious Request!

Ook leuk...