3FM Serious Request | Froukje
zo 19
dec

3FM Serious Request | Froukje

3FM Serious Request

Aanvang:

12:00

Locatie:

Zaal

FacebookEvent op Facebook

3FM Serious Request | Froukje

3FM Serious Request

Het is weer tijd voor 3FM Serious Request! In de week voor kerst zet 3FM zich traditiegetrouw in voor het goede doel door een week lang radio te maken vanuit het Glazen Huis en dit jaar staat ‘ie in Amersfoort, bij ons voor de deur.

Serious Request zou niet hetzelfde zijn zonder optredens van de tofste artiesten, en een aantal van deze artiesten mogen wij dit jaar verwelkomen op ons podium. Vanuit de Grote Zaal van FLUOR worden iedere dag optredens live uitgezonden, en jij kunt ze beluisteren én bekijken via 3FM Serious Request. 

Op zondag 19 december staat Froukje op ons podium. Froukje is dé nieuwe belofte van de Nederlandse pop met een aura van authenticiteit en inhoudelijke urgentie. In dit woelige tijdperk weet ze een verfrissende stem te bieden aan niet alleen haar eigen generatie, maar ook daarbuiten weet ze liefhebbers te raken.

Wil je meer doen dan alleen meeluisteren? Kom dan in actie, doneer of vraag je favoriete plaatje aan. De DJ’s van Serious Request draaien ‘m met liefde. Samen met het Wereld Natuur Fonds zet 3FM zich in om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen. 

Doe jij ook mee? Kom in actie via 3FM.nl/kominactie. Let it grow! 
Let op: bij dit optreden kan geen publiek aanwezig zijn. Luister live mee via 3FM Serious Request!

Ook leuk...