3FM Serious Request | Blaudzun
do 23
dec

3FM Serious Request | Blaudzun

3FM Serious Request

Aanvang:

12:00

Locatie:

Zaal

FacebookEvent op Facebook

3FM Serious Request | Blaudzun

3FM Serious Request

Het is weer tijd voor 3FM Serious Request! In de week voor kerst zet 3FM zich traditiegetrouw in voor het goede doel door een week lang radio te maken vanuit het Glazen Huis en dit jaar staat ‘ie in Amersfoort, bij ons voor de deur.

Serious Request zou niet hetzelfde zijn zonder optredens van de tofste artiesten, en een aantal van deze artiesten mogen wij dit jaar verwelkomen op ons podium. Vanuit de Grote Zaal van FLUOR worden iedere dag optredens live uitgezonden, en jij kunt ze beluisteren én bekijken via 3FM Serious Request. 

Op donderdag 23 december staat Blaudzun op ons podium. Blaudzun, ofwel Johannes Sigmond, is een imposante verschijning. De dikke vierkante bril, het gitzwarte sluikhaar, dito baard en zijn brede gestalte is niet te missen. De bezwerende muziek, groots vertolkte liedjes, verbloemd met een rijke instrumentatie en zijn stem zijn uit duizenden te herkennen. Mede dankzij doorbraakalbum ‘Heavy Flowers’ en opvolger ‘Promises Of No Man’s Land’ schopte Blaudzun het tot een van de meest geliefde artiesten en graag geziene gast in clubs en op festivals. 

Wil je meer doen dan alleen meeluisteren? Kom dan in actie, doneer of vraag je favoriete plaatje aan. De DJ’s van Serious Request draaien ‘m met liefde. Samen met het Wereld Natuur Fonds zet 3FM zich in om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen. 

Doe jij ook mee? Kom in actie via 3FM.nl/kominactie. Let it grow! 
Let op: bij dit optreden kan geen publiek aanwezig zijn. Luister live mee via 3FM Serious Request!

Ook leuk...