Schrijf je in voor Talentscout

Over twee weken gaat de ArteGanza Talentscout Amersfoort van start! Dé talentenjacht waar lokaal, regionaal en nationaal muzikaal talent de kans krijgt om op ons podium te laten zien wat men kan.

Door mee te doen krijgt jong, nieuw of onbekend talent een kans binnen een programma op te treden naast bekende of internationale artiesten. Extra aandacht is er voor authentieke muziek of mengvormen van moderne muziek en muziek uit de oorspronkelijke landen van de jongeren, hun ouders of hun voorouders. Door de verschillen tussen mensen te waarderen en te accepteren, blijkt de kloof tussen mensen juist te worden verkleind.

Een jury van professionele muzikanten, programmeurs muziekrecensenten en docenten selecteert tijdens de voorrondes per ronde drie finalisten. De winnaars krijgen niet alleen de mogelijkheid om op te treden, maar laten het publiek zien, dat professionalisering binnen bereik ligt als je talent hebt.

De voorrondes vinden plaats op zondag 12, 19 en 26 juni in het Fluor café. De finale van Talentscout vindt plaats op zondag 2 juli in de grote zaal. Inschrijven kan hier tot zondag 12 juni.